svētdiena, 2013. gada 7. jūlijs

Par Valčaru 18. sērija.


Tas ir splašnoj pizdetc, cik var ar viņiem auklēties, - Valčara paskatījies uz nodaļā esošajiem pervahokām, kuri bija sacēluši troksni pie ēdamistabas lodziņa, piegāja klāt, lai noskaidrotu, kas īsti ir noticis. Izrādījās, ka kādam bija pazudusi burciņa ar šokolādes sviestu.
Nu, kas jums te atkal par hipišu, ko bļaustāties, domājat, ka virtuves strādniece ievilka sev nāsīs, meklējat labāk starp savējiem.- Valčara noklausījies visu stāstāmo bija gatavs izteikt savu spriedumu.
Baram pievienojās vēl kāds, izskatījās viņš ne vecāks par gadiem trīsdesmit, un sataisījis ļoti nopietnu sejas izteiksmi, paskatījās uz pazudušās burciņas īpašnieku novīpstināja, - Hren, tu te zosis dzen, es viņu paņēmu un apēdu to tavu sviestu, vienalga tu viņu viens neapēstu, un bez tam tev taču senči tepat Rīgā, atnesīs taču vēl.

Tu, ko te tagad dzen, - Valčara izbrīnījās.
Nokrisoji, otra arestanta mantu, un vēl te bulli tēlo?
Ko nozīmē, nokrisoju, man te ar paņatijām neblato onkul, savādāk var netīšām sāpīgi pakrist- jaunpienākušais uzdeva sarunai toni, un lika saprast, ka viņš nebūt nebaidās no Valčaras, kurš salīdzinājumā ar viņu bija par galvas tiesu īsāks, un arī vismaz divas reizes vecāks.
Valčara nosmīnēja, - tu blatnais laikam kaut kāds?
Ko nozīmē, kaut kāds, mani Valmieras cietumā pazīst daudzi, kā Džusu.
Nu Džus, kas tu tāds esi, ka tevi ņihrena nepazīstu, tu ko, palažeņecs?
Jā, a kas tev vēl kaut kādas pretenzijas?- Džus savilka rokas dūrēs.
Valčara bija vecs katordznieks, un viņš atcerējās savus pirmos gadus cietumos, un atcerējās kā viņš tika uzņemts palažencu saimē, agrāk kaut ko tādu viņš nebūtu iedomājies, ka tas būtu bijis iespējams tik agrā vecumā, un ja kas tāds gadījās, tad tas bija ārkārtas gadījums, un tam bija nopietni argumenti.
Tak tu pa hodu, palaženca vietu esi vienkārši nopircis?- Valčara precizēja.
Kāda starpība, nopirku vai nenopirku, es tev kaut ko neskaidri izskaidroju?- Džus, pienāca Valčaram cieši klāt.
Tu skaties, uzmanīgi, slimnīcā kautiņš tev var dārgi maksāt pēc tam cietumā, tāpēc labāk nekačāsim tēmu, - Valčara noteica un pagriezās, lai dotos prom.
Džus nosmīnēja, un apgriezās, - nu vot a Jūs te trādi rīdi taisāt, nekas taču nav noticis.
Valčara paskatījās uz pagriezušos Džusu, tad uz apmulsušajām sejām, paķēra rokās krēslu un no visa spēka trieca to pret Džusa pakausi.
Džus negaidījis tādu triecienu nokrita uz grīdas.
Nu, ko tu tagad teiksi traktorist, palažeņecs esi, tu bezpridzeļščik, tevi nolaist vajadzētu, bet te nevar to darīt, tāpēc tevi dzīvnieku vajag tikai močīt, - Valčara nokliedzās, un turpināja sist ar krēsla detaļām, guļošo Džusu, Nekad, vairs tā ar mani nerunāsi, es tev to pieklājību ja ne iemācīšu, tad iedauzīšu tavā paurī, - Valčara vairs nebija apturams. Palīgā, apsardze, cilvēku sit, - Džus iekliedzās.
Atsprāga vaļā nodaļas durvis un viņu virzienā skŗēja klāt, gan sanitāri, gan apsargājošie kontrolieri. Berezovski, beidziet, savādāk būs nepatikšanas, - iekliedzās sanitārs, kurš kopā ar vēl vienu palīgu, mēģināja apturēt satrakojušos Valčaru.
Valčara tika nospiests uz zemes, un dežūrējošā māsa sagatavojusi šļirci, ievadīja Valčaram tās saturu.
Balsis palika neskaidrākas, attēls miglojās, nu vsjo papliļi, - Valčara pie sevis nodomāja un zaudēja samaņu.

Nesiet viņu uz specpalātu un piefiksējiet, - māsiņa nokomandēja, un sanitāri paņēmuši Valčaru aiz rokām, nesa Valčaru uz agresīvajiem pacientiem paredzēto palātu, kurā atradās gulta ar fiksējošajām siksnām...

10 comments:

  1. Beidzot kāds labs action :D Nevaru sagaidīt, kas notiks tālāk :))

    AtbildētDzēst
  2. Atbildes
    1. Autoritāte - smatrevšijs (atbild par kārtību, utt)

      Dzēst
  3. Vakar redzēju divus pavecāka gadagājuma krievu tautības večus ar vienādiem tetovējumiem uz plaukstas virsas - ar diezgan vienkāršiem un nerūpīgiem burtiem kirilicā rakstīts "Privet iz Rigi". Tie varētu būt kādi vecie no Centrālcietuma?

    AtbildētDzēst
  4. well done. sex & vardarbība tas kas tautu pavelk ;)

    AtbildētDzēst
  5. Vispār par tetovējumu vietām un nozīmem varētu kādreiz uzrakstīt

    AtbildētDzēst
  6. daudz uzrakstīji atvaļinājuma laikā:) sveiciens tev no kolēģiem...

    AtbildētDzēst
  7. valcharam daudz paznakomie..

    AtbildētDzēst