pirmdiena, 2013. gada 24. jūnijs

Par Valčaru 7.sērija...



Zīmītē, kuru Valčara bija aizsūtījis saviem biedriem, bija tikai viens lūgums – Palīdziet man atcerēties veco arestantu Jūrmalu, ja kāds viņu pazīst. Valčara sevi bija jau pārmocijis ar jautājumiem. Valčara, te tev maļava- Robčiks nolēcis no palodzes, pasniedza viņam adresēto zīmīti, tikai vārds un kameras numurs norādīja uz to, ka zīmīte ir personisks sūtijums. Jūrmala uzmetis ātru skatienu uz Valčaras reakciju, nojauta, ka zīmītes saturs ir tikai par viņu. Nu un , lai pirms tam taču no blakus kameras tie arī interesējās,- Jūrmala pie sevis nodomādams, apsēdās pie galda, lai uzsmērētu sev sviestmaizi. Jūrmala, nu kā tas ir, ka pat tavu semeiņiku nevar neviens atcerēties?- Valčara saplēsdams zīmīti pievērsās Jūrmalai.

Da es jau iepriekš arī par to pašu kaimiņiem prasīju, parasts mužiks, nekad štelles nekādas nekrucija, tāpēc iespējams arī pagaņalu neviens neatcerās, Jūrmala nokozdamies, sāka savau versiju.
Bet mēs taču esam tikušies, - Valčara par to bija pilnīgi pārliecināts.
Nu zini, cilvēki var būt ļoti līdzīgi, es šitā vienu čomu satiku zonā, domāju, ka tas džeks bija mans cietušais, gandrīz nolaidu, bet izrādījās, ka cilvēks tikai tiešām bija ļoti līdzīgs, - Jūrmala centās  palīdzēt Valčaram atgūt atmiņu.
Jā, tas nav viegli, acīmredzot galva vairs nestrādā, būs jāpierakstās pie daktera, da i ladno, ko tur ņemties, gan jau ar laiku,- Valčara vēlreiz ieurbās ar savu skatienu Jūrmalas sejā. Kurš skatienu neizturējis sāka pētīt robus galda malā.
Jūrmala, paklausies, bet tu kāpēc pagaņalu esi mainījis?- Valčaru acīmredzot bija piemeklējis apgaismas brīdis. Kā tā mainījis? – Jūrmala bija neizpratnē. Nu vecais spalvainais viltībniek, tu šitā beidz dzīt, tu taču saproti, ar ko tas tev var beigties, ja tu šitā turpināsi dzīt, tu taču biji mums Juļa, kad kopā trīspadsmitajā zonā sēdējām pirms gadiem deviņiem, es taču toreiz kopā ar Beņu tusēju, un tu taču uz zoba ņēmi, - Valčaram bija pilnīga pārliecība, ka viņš ir atpazinis bijušo ieslodzīto. Valčara, nu saproti, tā vienkārši sanāca, apnika man ar kreisajiem kopā sēdēt, - Jūrmala palika nervozs. Bet nahren tu puikām nepateici, kas tu esi?- Valčara nebija mierā. Nu man neviens neprasīja, būtu uzprasījuši, būtu atbildējis, - Jūrmala jau bija sapratis, ka liegties nav ko. Valčara sāka smieties, kā no labas anekdotes, - Jūrmala davaj ej aiz širmja, es tulīt atnākšu, nevar tak šito izdevību laist garām, nerausties, sist tevi nesitīšu, izdarīsim darāmo, varēsi saskrūvēt savu bendzīnbāku, un kāpt uz slēpēm, - viņš norīkoja Jūrmalu. Jūrmala piecēlās no galda, un devās pie parašas, visa kamera nevarēja pat izdvest ne skaņu, jo tāds notikumu pavērsiens šajās sienās nebija gaidīts. Tūzis iepletis savas acis skatījās, te uz Jūrmalu, te uz Valčaru. Kamera noskatījās, kā Jūrmala paklausīgi aiziet aiz aizslietņa, kur kamerā nosacīti atradās tualetes telpa. Valčara, tas nopietni ir gailis?- Garais uzdeva jautājumu. Tas, ka viņš ir gailis, ir skaidrāks par skaidru, man jautājumi vēl būs, ko ar Jums te iesākt, bet to, lai lemj obščaks.  Par daudz Jums te kasjaku sanāk, un es domāju, ka  ne manai saprašanai tādu tēmu iztusēt, redzēsim ko cilvēki lems, - Valčara piecēlās, ievilka kājas savās šļūcenēs un devās uz turieni, kur viņu jau paklausīgi gaidīja Jūrmala, kurš šobrīd saprata, ka nesāpīgākais ceļš uz atgriezšanos savā statusā, būs bezierunu paklausība, jebkurai Valčaras iegribai....

30 comments:

  1. Vai visi kreisie automātiski ir gaiļi? Un vai arī tagad vēl cietumos ir daudz gaiļu, kuri ikdienu pavada pie parašas?

    AtbildētDzēst
  2. Automātiski, visi nav. Visi kreisie un apbižotie vēl dalās.

    AtbildētDzēst
  3. Pag,es sapratu pareizi?
    Viņs to Jūrmalu paņēma priekšā?

    AtbildētDzēst
  4. Tas nav nepatīkami arī pašam Valčaram, ka viņam ir jāizpilda tāds sods?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tātad sanāk, ka Valčara ir parasts pederasts, kuram normāls šķiet sekss ar citiem vīriešiem?

      Dzēst
  5. Kur Ruslans pazudis? Vēl slimncā tā saucamajā?

    AtbildētDzēst
  6. Pēc būtības gan tas kuru drātē gan tas kurš drātē abi ir zilie. Pederastijai ir skaidra definīcija.
    Tad abi nāk ārā precas un rīko praidus.

    AtbildētDzēst
  7. Nu nēēēeee... Fuujjj... Kā viņam vispār tur viss piecēlās uz to džeku...
    Negribu ticēt, ka visiem tur ir tāda nostāja, ka tas ir normāli..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ne jau pacēlās, nedzen huijņu...vajadzēja, izdarīja.

      Dzēst
  8. Ja uz jautaajumiem chalis atbild ka viss vinjam labi, a izraadaas gailis, ko tad dara?

    AtbildētDzēst
  9. Starp mentiem arī tas pats notiek? Vai arī viņi tur visi draudzīgi sēž nesitot un nevarojot?

    AtbildētDzēst
  10. Ko, lūdzu, nozīmē tā benzīnbaka un slēpes?

    AtbildētDzēst
  11. Nu jebal... Tu gribi teikt, ka pats arii esi kaadu gaili pakaljaa panjeemis, vai arii speetu to izdariit? Nu labi, piedod, (ne)cilveeciiga interese. Prison break tieshaam saak izskatiities peec komeedijas.
    Nu bet taadas lietas joprojaam notiek un ir "normaalas"?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. atkārtošu simto reizi, nekad neesmu to atbalstījis un sapratis. Bet tādas lietas notiek līdz pat mūsdienām.

      Dzēst
  12. Kas ir benziinbaaka? Jau kuro reizi piemineeta, nesaprotu...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir satīts matracis, kuram vēl pa vidu ir sega, palags, dvielis, spilvens, bļodiņa, krūzīte un karote, jeb apcietinātā minimālais mantu komplekts.

      Dzēst
  13. Bija vēl kaut kāds respekts pirms šitā raksta, bet tagad vienkārši skaidrs, kas tas Valčara vienkārši dzīvnieks bija, pat vēl sliktāks par dzīvnieku- reti kura suga savu dzimumu drāž.

    AtbildētDzēst
  14. Cik noprotu tad shaja laika tad ari pa gailjiem pataisa????

    AtbildētDzēst
  15. Tātad zilais ir tikai tas, kurš ļauj sevi ņemt priekšā? Valčara tak skaitās normāls vecis, bet čali tāpat paņēma priekšā, vai tas viņu arī nepadara par zilo, jeb jums tur citādāk viss ir iegrozīts?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu pareizi pateici. Ņēmējs ir normāls vecis.

      Dzēst
    2. Kopš kura laika gejs ir normāls vecis?

      Dzēst
    3. Vecis ir vecis un gailis ir gailis. Tā viņš tur ir un viss. Un nedod dievs mužiku nosauksi par geju :D

      Dzēst
    4. Atklāti jau neviens nesauks. Bet tas, ka viņš ir fiziski spēcīgāks un mužiks un autoritāte, jau nenozīmē, ka viņš nav gejs - ja viņam ir sekss ar citiem vīriešiem, tad viņš ir un paliek gejs, lai ko viņš citiem draudot censtos iestāstīt

      Dzēst
  16. Es īsti neiebraucu tajā "vajadzēja, izdarīja". Vajadzēja jo? Jo tas skaitās vispārpieņemts soda veids tādiem, kas samuldējuši par savu personību, mainījuši pagaņalas, utt.? Vai par to, ka noklusējuši savu netradicionālo seksuālo orientāciju?

    Un kam jākļūst par soda izpildītāju? Tam, kurš pieķer otru melos? Mulsina Valčaras teiktais "nevar tak šito izdevību laist garām" - it kā viņš savā ziņā ar prieku to dara, nevis tik tāpēc, ka tā vajag.

    AtbildētDzēst
  17. Valčara ar Jūrmalu pirms mīlas akta skūpstījās arī?

    AtbildētDzēst